Skip to main content
E-FCHPT E-FCHPT
  • English ‎(en)‎
    English ‎(en)‎ Slovenčina ‎(sk)‎
  • You are not logged in. (Log in)
  • Home

Biotechnológia

  1. Home
  2. Courses
  3. e-FChPT
  4. Biotechnológia
Farmaceutické biotechnológie
Laboratórne cvičenie z rekombinantných technológií
Agrofarmaceuticke biotechnologie
Základy bioanalytických metód
Bioanalytické metódy
Bioinformatika
Biokatalyza
Biologické činitele degradácie
Biosyntéza a transformácia metabolitov
Environmentalne biotechnologie
Enzymólogia a enzýmové inžinierstvo
Geneticky modifikované organizmy
Genove inžinierstvo
Chémia a mikrobiológia vína
Chémia a technológia nealko nápojov
Informačné systémy a spracovanie dát
Laboratorne cvicenie z biokatalyzy
Laboratórne cvičenie z environmentálnych biotechnológií
Laboratorne cvicenie z enzymologie a enzymoveho inzinierstva
Laboratórne cvičenia z chémie a mikrobiológie vína
Laboratórne cvičenie z bioanalytických metód I
Laboratorne cvičenie zo sladovníctva a pivovarnictva
Liehovarníctvo
Potravinárske biotechnológie
Projekt študijného programu I.
Sladovníctvo a pivovarníctvo
Úvod do biotechnológie
Výživové a zdravotné funkcie potravín
Xenobiochemia
Základy biotechnólogie
Základy biotechnológie_1
Aplikované biotechnológie
Základy fermentačných technológií
Základy rekombinantných technológií
You are not logged in. (Log in)
Home
  • English ‎(en)‎
    • English ‎(en)‎
    • Slovenčina ‎(sk)‎
Data retention summary
Get the mobile app